Qytetarët ngrenë dilema rreth lëmoshë kërkuesëve

 

Në Podujevë, në prag të festave të fundvitit përveç që rrugët dhe trotuaret janë bllokuar nga prania e madhe e veturave, tani ecjet janë vështirësuar edhe nga prania e atyre që kërkojnë lëmosh në mes të trotuareve.

Prania e lëmoshë kërkueseve dita ditës është duke u rritur, fenomen ky i cili përveç organeve shtetërore tani më po i shqetëson edhe qytetarët, pasi që nuk dihet realisht prejardhje e tyre a madje të tillët edhe nëse pyeten prej nga jeni nuk dhënë përgjigje.

Raste të shumta janë ato që mediet në vend kanë raportuar për një rrjet të organizuar që shtyn apo abuzon me fëmijë, me qëllim përfitimi. /PodujevaPRESS/

Artikulli paraprakTollovi në trafik, qyteti mbingarkohet nga veturat
Artikulli tjetërDëmtohen rrethojat e lumit Llap (Foto)