Qytetarët e Podujevës po shërbehen me produkte ushqimore pa afat!

Qytetarët e Podujevës jo rralë herë po shërbehen me produkte pa afat nëpër markete të ndryshme ushqimore, njofton PodujevaPRESS.

Në redaksinë tonë kemi pranuar një raportim nga një qytetar i cili ka dërguar foton e një produkti ushqimor, për të cilin shprehet se e ka blerë në njërin nga marketet e mëdha në Podujevë. Këtij produkti i është fshirë data e skadencës dhe si i tillë është ekspozuar për shitje.

Qytetarët e Podujevës jo rralë herë po shërbehen me produkte pa afat nëpër markete të ndryshme ushqimore, ndrësa inspeksioni komunal deri më tani nuk ka bërë public ndonjë raport për punën tyre.

PodujevaPRESS ka dëshmi se në cilin market është blerë ky produkt dhe po ashtu posedojmë edhe faturën – kuponin fiskal. /PodujevaPRESS/