Punimet në shesh, Komuna e Podujevës vendos që drunjët të mos preken

Kompania e kontraktuar nga komuna e Podujevës për rregullimin e pjesës së dytë të sheshit të qytetit ka marr një vendim nga zyrtarët komunal që asnjë dru të mos preket, kështu ka mësuar nga burimet e saja PodujevaPRESS.net

Kujtojmë se vitin e kaluar pëgjatë rrugës Zahir Pajaziti janë larguar të gjithë drunjët në pjesë ku po rregullohet sheshi, çka kishte bërë që të ketë reagime të mëdha nga qytetarët e shoqëria civile.

Tani burimet tona tregojnë se Drejtoria e Urbanizmit ka kërkuar nga kompania që asnjë dru të mos preket dhe të mbesin ashtu siç janë.