Policia me aksion në Podujevë, dënohen disa kafiteri dhe qytetarët |PAMJE

Policia e Kosovës ka zhvilluar një aksion në Podujevë.

Aksioni erdhi për shkak të thyerjes së masave kundër Covid-19.

Të njëjtat burime thonë se gjatë këtij aksioni u dënuan kafiteritë dhe qytetarët.

Më poshtë pamjet gjatë këtij aksioni: