Policia e Podujevës për 11 ditë shqipton 215 gjoba për mos respektim të masave AntiCovid

Shtabi Emergjent i Komunës së Podujevës për veprime dhe masa parandaluese e mbrojtëse nga Covid-19 ka mbajtur takim, në të cilin ka shqyrtuar gjendjen aktuale me pandeminë, respektimin e masave mbrojtëse nga ky virus.

Në takimin e sotëm të Shtabit Emergjent, të udhëhequr nga nënkryetarja e Komunës, Marigona Lahu, u diskutua për situatën e përgjithshme epidemiologjike në Komunën e Podujevës, pas shtimit të rasteve me të infektuar gjatë ditëve të fundit.

Në takimin e sotëm u tha se është shqetësuese rritja e rasteve me të infektuar gjatë ditëve të fundit.

Togerja Valbona Blakçori – shefe e sektorit të Operativës në Stacionin Policor në Podujevë, tha se policia është duke zbatuar planin operativ për zbatimin e masave mbrojtëse kundër COVID-19.  Ajo tha se kanë ashpërsuar masat ndaj qytetarëve dhe bizneseve për mos respektim të masave. Togerja Blakçori tha se në 11 ditët e para të këtij muaji kanë shqiptuar 215 gjoba për mos respektim të masave mbrojtëse.