POLICIA E KOSOVËS: 37 aksidente dhe 782 tiketa për 24 orë në gjithë Kosovën

 

Para pak çastesh policia e Kosovës ka bërë publik raportin e përgjithshëm 24 orësh për gjërat që kanë ndodhur dhe verpimet të cilat janë ndërmarr mbrenda vendit.

Statistika të Përgjithëshme:

Aksidente me të lënduar 015
Aksidente pa të lënduar 022
Tiketa trafiku të shqiptuara 782