Podujevë: Të premtën mbahet mbledhja e jashtëzakonshme e Kuvendit

Të premten mbahet mbledhja e jashtëzakonshme e Kuvendit

Ju njoftojmë se më 28.05.2021 (e premte) në orën 10:00,  në sallën e mbledhjeve në ndërtesën e re të Komunës, mbahet mbledhja e jashtëzakonshme e Kuvendit të Komunës së Podujevës, thuhet në njoftimin e zyrës për informim, transmeton PodujevaPRESS.net

Për këtë mbledhje është caktuar ky:

Rend dite

Diskutim mbi gjendjen në arsim në Komunën e Podujevës

Mbledhja mbahet duke respektuar masat sipas vendimeve dhe akteve tjera të nxjerra nga Qeveria e Republikës së Kosovës dhe rekomandimeve të IKSHPK lidhur me situatën nga Pandemia Covid-19