PODUJEVË: Të mërkurën mbahet mbledhja e rregullt e Kuvendit të Komunës

Ju njoftojmë se më 09.09.2020 (e mërkurë) në orën 10:00, në sallën e kuvendit, në ndërtesën e vjetër  mbahet mbledhja e rregullt e Kuvendit të Komunës së Podujevës, thuhet në njoftimin e zyrës për informim të kësaj komune, transmeton portali PodujevaPRESS.net

Në mesin e disa pikave është edhe ajo për caktimin e lokacionit për vendosjen e shtatores së legjendës së futbollit Fadil Vokrri

Ky është njoftimi:

Për këtë mbledhje është propozuar ky rend dite :

  1. Dhënia e betimit të anëtarit të Kuvendit të Komunës së Podujevës z. Shaban Bajoku
  2. Ekstraket e procesverbaleve nga mbledhjet e Komitetit për Politikë dhe Financa, të mbajtura më; 30 qershor 2020, 23 korrik 2020 dhe 29 korrik 2020
  3. Propozim Rregullorja për organizimin dhe bashkëpunimin e Komunës me fshatrat, vendbanimet dhe lagjet urbane në territorin e Komunës së Podujevës

Propozim Vendimi për vënie më diskutim publik

  1. Propozim Kodi i Etikës për zyrtarët e Komunës së Podujevës
  2. Caktimi i lokacionit për vendosjen e shtatores së legjendës së futbollit Fadil Vokrri
  3. Të ndryshme