PODUJEVË:  Shkatrrimi i mureve në gjimnazin e ri (Foto)

Objekti i ri i gjimnazit “ Aleksandër Xhuvani” i cili sapo është ndërtuar siq duket ka filluar ti ngjajë një objekti të vjetëruar, njofton PodujevaPRESS.

Nuk dihet nëse dëmet janë shkaktuar nga faktori njeri-nxënësit apo si pasojë e punimeve pa kritere dhe jashtë çdo standardi.

Në objetin e ri të gjimnazit “ Aleksandër Xhuvani”, nxënsit kanë filluar për herë të parë vijiime vitit shkollor në shtator të vitit të kaluar, edhe pse objekti nuk ishte përuruar zyrtarisht dhe as që nuk ishte i gatshëm për dorëzim./PodujevaPRESS/