PODUJEVË: Presin fëmijët deri sa të dalin nga shkolla, por “harrojnë” se kanë bllokuar rrugën |PAMJE

Tani më kur kanë filluar punimet për vazhdimin e punimeve në shesh në qytetin e Podujevës, ka bërë që një segment i rrugës “Zahir Pajaziti” të mbyllet, dhe kjo ka shkaktuar tollovi në trafik, njofton PodujevaPRESS.net

Për këtë arsye komuna ka vendosur që disa rrugëve të u’a ndryshojë kahjet, konkretisht rruga “Bahri Fazliu” tani është e hapur për të dy drejtimet nga udhëkryqi tek QKMF deri tek rruga mbrapa komunës së re.

Poashtu rrugës “Afrim Zhitia” i është  ndryshuar kahja nga shkolla Naim Frashëri deri tek rrethrotullimi rruga fillon në të kundërtën e asaj që ishte deri më tani.

Por një dukuri jo e mire po ndodh tash e sa kohë. Sipas lexuesëve të PodujevaPRESS të cilët na kanë dërguar edhe foto kanë treguar se prindërit po i ndalin veturat në rrugën “Bahri Fazliu” tek njëra hyrje e shkollës fillore “Shaban Shala” dhe aty presin deri sa të dalin fëmijët e tyre nga shkolla.
Kjo po shkakton edhe tollovi dhe bllokim të komunikacionit, sidomos tani që jemi në muajin e shenjtë të Ramazanit.

Shpresojmë se policia do të jetë më aktive në këtë drejtim e të mos i lë këta shofer të bllokojnë rrugën.

Për më shumi këto janë pamjet: