Njoftim me rëndësi për bujqit nga Komuna e Podujevës |Dokument

Komuna e Podujevës konkretisht drejtoria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit rural ka hapur thirrjen publike për aplikim në projektin, përkrahja me mëshqerra, njofton PodujevaPRESS.net

Sipas njoftimit të komunës përfitues do të jenë 70 fermer/e.

Për më shumë kjo është thirrja për bujqit llapjanë: