PODUJEVË: Prap reduktime të rrymës, 13 fshatra nesër pa rrymë njofton KEDS’i

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit thuhet në njoftimin e lëshuar nga KEDS, transmeton PodujevaPRESS.

Në njoftim thuhet se:

Më 09.02.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeve kërkoj të shkyçet:
• LP 10 kV  Ballovci (Kodi: 13000008)  prej orës 11:00-11:30 dhe nga ora 14:30 -15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Surkish, Balloc, Lladoc, Sfeqël, Dumosh, Shjakoc, Surdull, Hertice, Drazhnje, Rakinicë dhe Turiçicë.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i ormanit 0.4 kV në NS 10/0.4 kV Surkish-1.