PODUJEVË: Parkingje publike për herë të parë pas 20 vitesh |PAMJE

Dje dhe sot janë vendosur shenjat për vendet ku mund të parkohen veturat papages në qytetin e Podujevës, njofton portali PodujevaPRESS.net

Realisht ky nuk duhet të ishte lajm, por kjo po ndodh për herë të parë që nga paslufta në qytetin e Podujevës, prandaj edhe është lajm më i veçant, duke e ditur faktin se qyteti është në kaos urban këto 20 vite që nga paslufta.

Realisht ndryshimet në ekzekutivin e Podujevës kanë sjell edhe shumë ndryshime sa i përket qytetit, e njëra ndër to është edhe kjo me parkingjet publike.

Tani në rrugën përball komunës së re dhe në një pjesë të rrugës “Afrim Zhitia”, mund ta parkoni veturën papages.

Pamje