Ardhja e diasporës, plot gjallëri në sheshin e qytetit të Podujevës

Sheshi i Podujevës si asnjëher më parë, i stërmbushur dhe plot gjallëri, transmeton PodujevaPRESS.net

Sheshi sot është mbushur me mërgimtarë e qytetarë të Podujevës që frekuentojnë sheshin e qytetit për të përjetuar festat e fundvitit, bashk me familajrë.

Edhe pse jemi në kohë pandemie kjo si duket nuk ju ka bërë përshtypje, por ata kanë dalur ta shijojnë kohen e mire që po mbretëron këto ditë në Podujevë