PODUJEVË: Një zjarr i madh ka përfshi malet e këtyre fshatrave

Disa qytetar kanë njoftuar në redaksinë e PodujevaPRESS se në këto qaste një zjarr i madh ka përfshirë hektarë të tërë të maleve. Bëhet fjalë për bjeshkën që ndan Llapin me Shalën e Bajgorës, konkretisht mbi fshatrat Dobratin, Revuqë dhe Pakashticë

Ata kanë dërguar edhe foto por dukshmëria dhe kjartësia e tyre është e dobët.

PodujevaPRESS do të ju mbaj të informuar.

Bëje LIKE faqen PodujevaPRESS për tu njohur me lajmet e fundit nga Podujeva: KLIKO KËTU