PODUJEVË: MPMS shpërndan 100 pako veshmbathje për nevojtarë (Foto)

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS) të premten  në Podujevë ka shpërndarë 100 pako me veshëmbathje për familjet me gjendje të rëndë sociale.

Përzgjedhjen e familjeve përfituese e ka bërë Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenie Sociale, përkatësisht Qendra për Punë Sociale në Podujevë./PodujevaPRESS/

Ky është njoftimi i plotë:

Shpërndahen pako me veshmbathje për 100 familje në Podujevë

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS) ka shpërndarë në Podujevë pako me veshmbathje për 100 familje me gjendje të rëndë sociale.

Përzgjedhja e familjeve përfituese të pakove me veshmbathje nga MPMS, është bërë nga Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenie Sociale (Qendra për Punë Sociale) në Podujevë. Përfituese të kësaj ndihme janë familjet me gjendje të rëndë sociale, me më shumë anëtarë, me prind vetushqyes, të komunitetit RAE dhe ato në varfëri ekstreme.

Podujevë, 13.01.2017 Zyra për Marrëdhënie me Publikun dhe Informim

Artikulli paraprakNë Gjimnaz ndërprehet mësimi shkaku i ngrohjes!
Artikulli tjetërKjo ka qenë dita më e ftohtë në Maqedoni në 60 vitet e fundit! (Foto)