PODUJEVË: Këshilltari komunal nga AAK kalon në Vetëvendosje |FOTO

Këshilltari i Kuvendit Komunal të Podujevës nga radhët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Patriot Rudari bashkë me dy anëtarët e kryesisë së këtij subjekti kanë aderuar në Lëvizjen Vetëvendosje, njofton PodujevaPRESS.net

Në njoftim për media nga Vetëvendosje thuhet:

Sot i mirëpritëm në Lëvizje këshilltarin në kuvendin komunal, Patriot Rudari, si dhe dy anëtarët e kryesisë nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, Skender Asllani dhe Hamdi Hasani. Ata u pritën nga kryetari Qendrës, Bajram Ajeti, kryetari i Komunës, Shpejtim Bulliqi dhe drejtori i Administratës, Bahri Selimi.

Lëvizja është shpresa e qytetarëve, dëshmia për mirëqeverisje do të jetë për të dy nivelet si në qendror ashtu edhe nivelin lokal, andaj anembanë po bashkohen profile të ndryshme për të dhënë kontributin e tyre për ndryshimin e madh që i duhet vendit. Lëvizja është shtëpia e madhe e qytetarëve të ndershëm dhe punëtorë.