PODUJEVË: 23 vendvotime shkojnë në rinumërim

Ka filluar rinumërimi i votave në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për 494 vendvotimeve.

Indeksonline ka mësuar komunat prej të cilave janë 494 vendvotimet që do të rinumërohen.

Më poshtë lista e plotë:

Sipas KQZ-së arsyet e rinumërimit kanë të bëjnë me: bartje të gabuar të votave në formularin e subjekteve politike (35 vendvotime); bartje të gabuar të votave në formularin e kandidatëve (6 vendvotime); kandidati apo kandidatët kanë më shumë vota se subjekti politik (370 vendvotime); dhe subjekti ka vota, ndërsa kandidatët jo dhe anasjelltas (83 vendvotime).