PODUJEVË: 2 të vdekur dhe 47 rastet e reja me COVID janë nga këto vendbanime |LISTA

Bazuar në njoftimin e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës, lidhur me rastet e reja me COVID-19, sot në Komunën e Podujevës kemi 47 raste pozitive.

IKShPK njofton edhe për dy të vdekur njëri 93 dhe tjetri 79 vjeç.

Rastet janë nga këto vendbanime: