Podujeva do të bëhet me rregullore të re për taksa, tarifa dhe gjoba komunale

Kuvendi i Komunës së Podujevës në mbledhjen e fundit të mbajtur me 28 dhjetor 2016, ka marr VENDIM PЁR VËNIEN NË DISKUTIM PUBLIK PROPOZIM RREGULLOREN PËR TAKSA TARIFA DHE GJOBA KOMUNALE.

Diskutimi publik ka filluar prej datës 29 dhjetor 2016 dhe do të zgjasë deri më 27 janar 2017, ndërsa debati me qytetarë do të mbahet me 20 janar, në sallën e Kuvendit  të Komunës nga ora 10:00.

Gjatë kësaj kohe qytetarët dhe palët e tjera interesat e të cilëve preken me këtë akt komunal, kanë të drejtë t’i bëjnë vërejtjet dhe sugjerimet e tyre pranë organeve komunale. /PodujevaPRESS/

Artikulli paraprakEdhe kjo na duhej, KEDS njofton shumë prishje anëkënd Kosovës
Artikulli tjetërZyrtare: UEFA publikon formacionin e vitit (Foto)