Një grua në Podujevë rrihet nga bashkëshorti dhe kunata

Një grua ka pranuar trajtim mjekësor në Prishtinë pasi është rrahur nga bashkëshorti dhe motra e bashkëshortit.

Rasti ka ndodhur në Podujevë të martën, derisa të arrestuar janë bashkëshorti i viktimës dhe motra e tij.

Rasti vazhdon të hetohet.