Nesër mbahet mbledhja e Kuvendit të Komunës së Podujevës

Komuna e Podujevës në njoftimin e bërë në faqen e saj në facebook njofton se nesër më 28.12.2016 (e mërkurë), në orën 10:00, mbahet mbledhja e Kuvendit të Komunës së Podujevës.

Ky është njoftimi i plotë:

 

NJ O F T I M

Ju njoftojmë se më 28.12.2016 (e mërkurë), në orën 10:00, mbahet mbledhja e Kuvendit të Komunës së Podujevës.

Për këtë mbledhje është propozuar ky rend i ditës:

-Propozimi i Planit të integritetit

-Propozimi i planit lokal për menaxhimin e mbeturinave në Komunën e Podujevës për periudhën 2017-2022 -Vendimi për vënie në diskutim publik

-Propozimi i Rregullores për procedurat e themelimit dhe funksionimit të Këshillit të Veprimit Rinor Lokal në Komunën e Podujevës -Raporti për zbatimin e diskutimit publik

-Propozimi i statutit të Teatrit te Qytetit “Avdush Hasani” në Podujevë -Raporti për zbatimin e diskutimit publik

-Propozimi i Rregullores për taksa, tarifa dhe gjoba komunale – Vendimi për vënie në diskutim publik

-Propozimi i Vendimit për miratim paraprak për dhënien në shfrytëzim afatshkurtër të pronës së paluajtshme në pronësi të Komunës, Qendrës për grumbullimin, ruajtjen dhe përpunimin e pemëve dhe perimeve në fshatin Sfeçël

– Propozimi i vendimit për miratimin e Planit të punës të Kuvendit të Komunës së Podujevës për vitin 2017

-Të ndryshme   /PodujevaPRESS/

 

 

 

 

Artikulli paraprakReagon Komuna e Podujevës: VV po merret me artin e saj shpifës
Artikulli tjetërMbahet akademi përkujtimore për eprorin e lartë të UÇK-së, Faik Durmishi