Në Gjimnaz ndërpehet mësimi, shkak “shpërthimi” i ngrohjes!

Sot si pasojë e rrjedhjes së avullit nga sistemi qendror i ngrohjes në Gjimnazin “Aleksandër Xhuvani” është ndërprer mësimi me qëllim të evitimit të ndonjë fatkeqësie eventuale.

Burime të PodujevaPRESS bëjnë me dije se kjo avari erdhi si shkas i tentimit që me çdo kusht të ngrohet objekti shkollor, ndërsa dihej për disa gypa të ngrirë nëpër objekt.

Përderisa gypat ishin të ngrirë, presioni rritej dhe kështu filloi të rrejdh avulli. /PodujevaPRESS/

 

Artikulli paraprakKomuna e Podujevës nënshkruan marrveshje për ngritjen e kujdesit shëndetësor shtëpiak
Artikulli tjetërStudentët tentojnë të vendosin foto të masakrave te Kisha në Kampusin e UP’së