Mënyra më e mirë për të humbur peshë veçanërisht tek kofshët

Gratë kane tendence për te fituar dhe për te mbajtur peshe rreth kofshëve  dhe shume përpiqen për te humbur peshe  ne pjesën kofshëve  me vite por pa sukses.   Ju mund t’ia arrini duke  bere  ushtrimet e duhura   dhe duke mbajtur një dite  te ekuilibruar, shkruan Indeksonline.

Beni ushtrime me biçiklete 

Nëse ju dëshironi  te humbni peshe rreth kofshëve tuaja një nga gjerat me te mira qe mund te bëni  është te  ecni me biçiklete  për te paktën 25 minuta  4 here ne jave apo edhe me shume.  Ushtrimet me biçiklete janë te mira sepse ju duhet te shtyni me force  pedalin  pa pasur nevoje për ta ngadalësuar.

Noti 

Noti  është ushtrime ideale  për te punuar me këmbët  tuja dhe riformimin e kofshëve tuaj.  Sa me shume qe mund te notosh aq me mire  është për ju.  Mundohuni te notoni ne pishine 5 here ne jave .

Duke notuar për 20-30 minuta, ju keni mundësi te shkëlqyer  për te  konvertuar yndyrën ne muskuj.   Ushtrimi me mire është note është  me shpine.  Mos përdorni krahët  vetëm  ecni me këmbe.  Sa me shume te përdorni këmbët, aq me e mire do te jete për riorganizimin e këmbeve  tuaja .

Dieta 

Ne mënyre qe ju te humbisni kilet e tepërta ne trupin tuaj dhe veçanërisht ne kofshët e juaja, sigurohuni qe te eliminoni  yndyrat ne dietën tuaj.   Eliminoni  sa me shume mish  te kush te jete  e mundur.  Mundohuni te  limitoni  mishin e kuq brenda një jave.  Hani me shume  peshk dhe fileta pule.  Perimet dhe frutat  duhet te jene  porcionet primare ne ditën tuaj.  Qëndroi larg ëmbëlsirave dhe  ushqimit te shpejte.  Pine te paktën 2-3 litra ujë çdo dite.

Artikulli paraprakPolicia konfiskon armë në Podujevë
Artikulli tjetërPolicët në krye të detyrës