Magjistralja Prishtinë-Podujevë: Tejkaloi në vijë të plotë: Policia i shqipton gjobë 150 euro shoferit

Shofërët e papërgjegjshëm vazhdojnë të rrezikojnë jetën e tyre dhe të tjerëve në trafik. Një rast i tillë ka ndodhur sot në magjistralen Prishtinë-Podujevë, raporton Indeksonline.

Indeksonline gjatë ditës ka raportuar se si një “Pick Up”   ka tejkaluar në vijë të plotë një veturë tjetër të tipit Golf 2.

E policia e Kosovës e ka gjetur shoferin në fjalë dhe i ka shqiptuar gjobë për kundërvajtje në vlerën e 150 eurove.