Lojtarët e KF “Llapi” i kalojnë ekzaminimet mjekësor (foto)

Skuadra e klubit futbollistik “Llapi”, pas përgatitjeve për sezonin pranveror  dhe sfidimeve miqësore është duke kryer edhe ekzaminimet mjekësore të lojtarëve siç është obligim me rregullat sportive, njofton PodujevaPRESS.

Kontrollet janë kryer ne Qendrën Kryesore të Mjkësisë Sportive (QKMS), për të cilët është kujdesur doktori nga Podujeva Dr. Afrim Shabani, ku të gjithë lojtarët kanë kaluar testet me sukses dhe kanë demostruar përgatitje maksimale./PodujevaPRESS/