Ky është polici që ka vdekur sot në vendin e punës në Podujevë | FOTO

Gjatë ditës së sotme në Podujevë ka ndërruar jetë një polic.

Burime tona bëjnë të ditur se ai vdiq derisa ishte në vendin e punës.

Ai ishte duke ruajtur në Qendrën e Vaksinimit në Podujevë dhe dyshohet se kishte sulm kardiak.

Mustaf Mehmeti ka ndërruar jetë në vendin e tij te punës Pjesëtari i Policisë së Kosovës, Mustafë Mehmeti.

Mehmeti është dërguar në spital nga kolegët pa shenja jete.