Ky është Drejtori i ri i Inspeksionit në Komunën e Podujevës

Bedri Maqastena emërohet drejtor i Inspeksionit, kështu thuhet në njoftimin e zyrës për Informim të Komunës së Podujevës, transmeton PodujevaPRESS.net

Në njoftim thuhet se “Me vendim të kryetarit Shpejtim Bulliqi, sot është emëruar Bedri Maqastena drejtor i Inspeksionit në Komunën e Podujevës. Emërimi i Maqastenës është bërë pas kërkesës së drejtorit të deritashëm, Ajet Potera për t’u liruar nga detyra për shkak të angazhimeve të tjera, i cili sot është liruar nga kjo detyrë”.

Po ashtu thuhet se “Kryetari Bulliqi ka falënderuar Ajet Poterën për kontributin e tij në dikasterin e Inspeksionit për këta 4 muaj, kurse Bedri Maqastenës i ka uruar suksese në kryerjen e detyrave dhe përgjegjësive të tij”. përfundon njoftimi

Bedri Maqastena – Drejtor i Inspeksionit në Komunën e Podujevës