KUJDES, punimet në shesh, Komuna e Podujevës ndryshon kahjet e disa rrugëve në qytet |FOTO

Tani më kur kanë filluar punimet për vazhdimin e punimeve në shesh në qytetin e Podujevës, ka bërë që një segment i rrugës “Zahir Pajaziti” të mbyllet, dhe kjo ka shkaktuar tollovi në trafik, njofton PodujevaPRESS.net

Për këtë arsye komuna ka vendosur që disa rrugëve të u’a ndryshojë kahjet, konkretisht rruga “Bahri Fazliu” tani është e hapur për të dy drejtimet nga udhëkryqi tek QKMF deri tek rruga mbrapa komunës së re.

Poashtu rrugës “Afrim Zhitia” i është  ndryshuar kahja nga shkolla Naim Frashëri deri tek rrethrotullimi rruga fillon në të kundërtën e asaj që ishte deri më tani.

Më posht i keni fotot e rrugëve: