Konkursi për 42 vende të lira të punës nga Komuna e Podujevës

Komuna e Podujevës ka hapur konkurs për pranimin e 37 drejtorëve dhe pesë zëvendësdrejtorëve në shkollat fillore, të mesme të ulëta dhe të mesme të larta, njofton Portali PodujevaPRESS.net

Konkursi i hapur për 42 pozitat janë tre drejtor të shkollave të mesme, tre zëvendës drejtor të shkollave të mesme, 33 drejtor të shkollave fillore, dy zëvendësdrejtor të shkollës fillore dhe një drejtor për çerdhe.

Konkursi do të jetë i hapur deri më 28 shkurt të këtij viti.