Kryeministri Kurti emëroi sot edhe dy zëvendësministra, ende asnjë nga Podujeva

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar dy zëvendësministra, të cilëve u ka uruar suksese në plotësimin e detyrave dhe përgjegjësive të tyre.

Zëvendësministrat e emëruar janë:

  1. Mentor Arifaj, zëvendësministër i Ekonomisë;
  2. Blerim Gashani, zëvendësministër i Punëve të Brendshme.

Deri më tani, me vendim të Kryeministrit të Republikës së Kosovës, janë emëruar 21 zëvendësministra, por asnjë nuk është nga komuna e Podujevës.

Kujtojm faktin se në dy palë zgjedhjet e fundit llapjanët kanë votuar mbi 50 përqind për VV-në.