Besnik Tahiri: Podujeva po degradohet, mund të bëhet më keq se Hani i Elezit

Kandidati për kryetar të Podujevës nga Aleanca për Ardhmërin e Kosovës Besnik Tahiri ka deklaruar ne RTV Dugagjini se Poduejeva po behet me keq se Hani i Elezit, transmeton PodujevaPRESS.net

Gjatë debatit ai ka thënë se prej një pike gravituse që ka qenë është mbet në një pikë që nuk ka arsye për me shku në Podujevë.

Ai tha se Podujevën duhet me kthy në një qendër të zhvillimit policentrik me programin tim, që jam duke e bërë dhe ai do të bëhet publik me datën 18.

Ideja ime është që këtë dije që e kam e zotnu qe 15 vjet të ja kushtojë qytetit tim, Podujevës.