Kosovës do t’i shtohet edhe një parti e re politike!

Në mbledhjen e KQZ-së është bërë e ditur se një iniciativë ka aplikuar në KQZ dhe ajo quhet Partia Republikane për Ndryshime’.

“Jemi në shqyrtim të iniciativës për regjistrimin e një partie të re politike.Ajo synon të garojë për ulëset e shumicës, Partia Republikane për Ndryshime që udhëhiqet nga Ismet Krasniqi.

Në përputhje me ligjin kemi vendosur në debat publik këto dokumente”, u tha në mbledhjen e KQZ-së.