Komuna e Podujevës publikon listën e përfituesëve të bursës komunale | LISTA

 

Komuna e Podujevës konkretisht Drejtoria e Arsimit sot ka bërë publikimin e listave të nxënësve dhe studentëve përfitues të bursës komunale, njofton portali PodujevaPRESS.net