Komuna e Podujevës nënshkruan marrëveshjen për ndërtimin e kolektorit kryesor të ujërave të zeza

Kryetari i komunës së Podujevës Agim Veliu dhe përfaqsuesi i kompanisë austriake “WDS Bau GmbH”, Thomas Dieringerka nënshkruar marrëveshjen për fillimin e realizimit të projektit të ndërtimit të kolektorit kryesor të ujërave të zeza në Komunën e Podujevës.

Projekti për ndërtimin e kolektorit kryesor të ujërave të zeza në Komunën e Podujevës, në vlerë prej 5.3 milionë euro realizohet përmes Soft Loan kredi, kurse implementimi bëhet përmes Klauzolës për Investime sipas Marrëveshjes për bashkëpunim financiar në mes të Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë të Republikës së Austrisë./PodujevaPRESS/