Komuna e Podujevës largon rrethojat para objektit të saj

Komuna e Podujevës ka bërë largimin e rrethojave në objektin e ri të saj, njofton PodujevaPRESS.net

Tani më objekti ka një pamje tjetër dhe ata telat e vrazhdë më nuk ja humbin pamjen kësaj hapsire.

Për më shumë shikoni fotot: