Komuna e Podujevës ka një njoftim të rëndësishëm për mërgimtarët

Të dashur mërgimtarë të komunës së Podujevës, ju të cilët keni me udhëtu drejt shteteve perëndimore dhe ju duhet testi PCR, tashmë mund ta bëni edhe në komunën tonë, kështu thuhet në njoftimin e kësaj komune, transmeton PodujevaPRESS.net

Sipas njoftimit ajo çfarë duhet të bëni është që duhet të shkoni në QKMF-Podujevë dhe të jepni mostrat nga ora 08-00 deri në ora 10-00, çdo ditë përveç të dielës. Pastaj, rezultatin duhet ta merrni të nesërmen në IKPSHK, në Prishtinë.

Ju falënderojmë për ardhjen dhe kontributin tuaj!

Ju dëshirojmë rrugë të mbarë!