Njoftim me rëndësi, nga 18 shkurti mbyllet kjo rrugë e qytetit në Podujevë

Nga 18 shkurti mbyllet për qarkullim edhe një segment i Rrugës “Zahir Pajaziti”, thuhet në njoftimin e Komunës së Podujevë, transmeton PodujevaPRESS.net

Ky është njoftimi:

Njoftojmë qytetarët e Komunës së Podujevës se për shkak të vazhdimit të realizmit të projektit Ndërtimi i bulevardit dhe sheshit “Sheshi i Dëshmorëve” në qendrën e qytetit, duke filluar nga data 18.02.2021 do të mbyllet për qarkullim të automjeteve edhe një segment i Rrugës “Zahir Pajaziti” në Podujevë.

Drejtoria për Planifikim Urban dhe Mbrojtje të Mjedisit e Komunës së Podujevës njofton qytetarët se për shkak të vazhdimit të realizmit të projektit Ndërtimi i bulevardit dhe sheshit “Sheshi i Dëshmorëve” në qendrën e qytetit, segmenti i Rrugës “Zahir Pajaziti” nga kryqëzimi i Rrugës “Dr.Bajram Krasniqi”, kryqëzimi i rrugës “Ilir Konushefci” deri te kryqëzimi  i Rrugës “Xhemajl Mustafa”, do të mbyllet për qarkullim të automjeteve duke filluar nga data 18.02.2021, deri në përfundimin e punimeve.

Gjatë kësaj periudhe kohore qytetarët do të mund të shfrytëzojnë për qarkullim rrugët e tjera në qytet, duke përfshirë edhe rrugën e re tek Xhamia në anën perëndimore të lumit Llap.

Kërkojmë mirëkuptim nga qytetarët!