Komuna e Podujevës: Ftesë publike, aplikim për shfrytëzimin e hapësirave publike (Dokument)

Drejtoria e Shërbimeve Publike, Mbrojte dhe Shpëtim e komunës së Podujevës ka bërë ftesë publike për aplikim të shfrytëizimit të hapësirave publike, njofton PodujevaPRESS.

Të gjitha bizneset të cilat shfrytëzojnë hapëisirat publike për vendosje të tavolinave para lokaleve të tyre, bizneset që vendosin reklama në qytet, si dhe të gjithë të interesuarit e tjerë për shfrytëzim të përkohshëm të pronës publike duhet të aplikojnë për leje pranë DSHPMSH.

Kjo ftesë publike arsyetohet me rastin e nxjerrjes së regullores së re komunale për taksa, tarifa dhe gjoba komunale.

Data e fundit për aplikim është 31 mars 2017. /PodujevaPRESS/

Bëje LIKE faqen PodujevaPRESS për tu njohur me lajmet e fundit nga Podujeva: KLIKO KËTU

 

Ky është vendimi i plot: