Ja si e “kall” dasmën “Sahit Plisi” i Stupcave (VIDEO)

Humoristi i njohur Vedat Bajramit është shumë i dashur për publikun, i cili me humorin e tij i bënë të gjithë të qeshin me lotë.

Në një video mund të shihni aktorin sesi kërcen dhe e kall atmosferën në një dasem.