Kompania “Anea” largon bredhin dhe dekorimet ndriçuese nga qyteti! (Foto)

Komuna ka filuar të largojë dekorimet të cilat ishin bërë për shkak të festave të fundvitit.

Ne foto shihen punëtorët e kompanisë “Anea” të angazhur për largimin e bredhit dhe dekorimeve të tjera ndriçuese, të cilat komunës së Podujevës i kishin kushtuar 10 mijë euro. /PodujevaPRESS/