Kjo është deputetja me linjat më përfekte në Kuvendin e Kosovës (Foto)

Deputetja Duda Balje duket se ende i qëndron konstatimit se është deputetja më seksi në Kuvendin e Kosovës.

Ajo këtë e shpreh edhe përmes pamjes dhe veshjes së saj e cila sa herë që shfaqet në Kuvend merr vëmendjen jo vetëm të mediave por edhe të deputetëve të tjerë, shkruan Arbresh.info. Edhe në seancën e sotme të Kuvendit ajo ka tërhequr vëmendjen me dukjen e saj që do ta shihni në vazhdim.