“Kings Event”, shpërbleu publikun për 28 nëntor

Se shqiptarët janë dorëlirë tashmë është edhe fakt jo i panjohur.

Me rastin e festës së 28- nëntorit, pronarët e “Kings Event” ne Bochum organizuan një mbrëmje speciale ku dhe lejuan që hyrja të ishte pa pagesë, shkruan Indeksonline.

Derisa salla ishte e stërmbushur për argëtim janë kujdesur Kida dhe Mozzik.

Ndërkohë që edhe qindra të rinjë mbeten jashtë  për faktin se salla nuk kishte më shumë vend.