Këto zona të Podujevës nesër do të mbesin pa rrymë

Kompania KEDS ka njoftuar se nesër me 31 maj do të realizojë punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokacione do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari:

Punime në projekte investive

1

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Podujeva 4 (Kodi: 14000004) prej orës 08:00 deri ne ora 13:00

Vendet: Rr.Zahir Pajaziti, Lagjja e Kuvajtit, afer Hotel Besiana .

Arsyeja: Energjizimi i TS-it