Këto 32 fshatra të Podujevës sot do të mbesin pa rrymë deri në 5 orë!

Në komunën e Podujevës reduktimet e ashpra s’kanë të ndalur. Sot për veq 32 fshtarave që do të mbesin pa rrymë, nuk do të mungojnë as lagjet dhe pjesët e qytetit siq jane: Spitali, Kombinati, Bankosi dhe Sh.f. “Shaban Shala, transmeton PodujevaPRESS.

KEDS njofton se arsyet e reduktimeve do te jenë: riparimi i rrjetit dhe vendosja e shtyllave të reja, riparimi i ormani, shqyrtimi i mbrojtjes reale etj.

Këto janë 32 fshatrat që do të mbesin pa rrym gjatë ditës së sotit:

Nga ora 12:00-13:00  

Sekiraqa , Poteret , Qershijat , Kamerollet , Sekiraqa 1 , Sekiraqa 2 , Sekiraqa 3 , Burice , Gllamnik , Llapashtine e ulet

Nga ora  11:00-15:00

Podujeva pjesërisht dhe fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë,  Majac dhe Popovë

Nga ora  11:00-15:00

Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull, Marincë

Artikulli paraprakPolicia e Kosovës ju gjobitë me 50 euro nëse nuk e posedoni raportin e aksidentit
Artikulli tjetërPOLICIA: Për 24 orë 7 tiketa të shqiptuara në Podujevë