Kështu duket tani Sheshi në Podujevë | PAMJE

Në Podujevë kanë filluar punimet në realizimin e projektit të ndërtimit të Bulevardit dhe sheshit “Sheshi i dëshmorëve” në qendrën e qytetit.

Qendra e qytetit të Podujevës është e mbyllur për qarkullim të automjeteve, konkretisht nga objekti i vjetër i komunës deri te Beni Dona.

Komuna e Podujevës ka bërë të ditur se do të vazhdojnë punimet për ndërtimin e Bulevardit dhe “Sheshit të Dëshmorëve” në këtë pjesë të qytetit.

“Njoftojmë qytetarët e Komunës së Podujevës se për shkak të vazhdimit të realizmit të projektit ndërtimi i bulevardit dhe ‘Sheshit të Dëshmorëve’ në qendrën e qytetit, duke filluar nga data 18.02.2021 do të mbyllet për qarkullim të automjeteve edhe një segment i rrugës ‘Zahir Pajaziti’ në Podujevë”, thuhet në njoftim të Komunës së Podujevës.

Ekipi i PodujevaPRESS-it sot ka bërë disa foto nga qendra e qytetit ku shihet se nga udhëkryqi i njohur si te “Kimi” e deri tek Beni Dona, kompania e kontraktuar ka filluar gërryerjen dhe largimin e asfaltit dhe trotuareve.

Për më shumë po sjellim disa pamje: