KEDS: Nesër në këto vendbanime në Podujevë nuk do të ketë rrymë

KEDS njofton se në disa lokalitete në Podujevë nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike, për shkak të punimeve të planifikuara për siguri të sistemit energjetik, transmeton PodujevaPRESS.net

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat 1 (kodi: 14000009) prej orës  11:00  deri në ora 14:00

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2, Buricë, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.