Ja sa paguhej Labi në RTV 21!

Moderatori i njohur Labinot Gashi, i cili para disa javësh u largua nga ky ekrani, ka treguar përfitimet materiale që i ka fituar gjatë 17 vjetëve punë në RTV 21
Ai në një intervistë me Ermal Mamaqin, ka pranuar se jeton në një banesë të vogël me dy dhoma dhe se ende paguan kredi për të

Nga kjo kuptohet që Labi nuk paguhej edhe aq shumë.

Artikulli paraprakVeseli tallet me Kurtin: Kthehu nga Norvegjia, nuk do të ketë luftë
Artikulli tjetërMos gaboni ta hani mishin e pulës nëse i vëreni këto shenja (FOTO)