Ja në cilin stadium do të zhvillohet finalja ndërmjet Llapit dhe Besës

Tashmë dihen edhe finalistet, ku do të takohen Llapi dhe Besa e cila zhvillohet me 3 qershor.

 Finalja e Kupës për 17 vite është zhvilluar në kryeqytet, ndërsa stadiumi i Prishtinës është në rinovim dhe kjo ka bërë që kupa të bartet në Mitrovicë. /olle/

adem jashari