Ja çka po bëjnë në rrjete sociale femrat e bukura (FOTO)

Një trend i ri ka përfshirë rrjetet sociale, ku vajza simpatike bëjnë selfie duke shëmtuar veten.

Të shumta janë vajzat që pasi kanë arritur të shkrepin foton më të mirë të shëmtuar, e publikojnë atë në rrjetet sociale.

Qëllimi i kësaj mënyre të të bërit selfie është të përcillet mesazhi se pamja mund të jetë mashtruese.

Nëse drita nuk është e mirë dhe objektivi nuk e paraqet veten siç duhet, atëherë rezultati është një foto… për t’u fshirë.